VECKA 18

Måndag

Grillad kycklingfilé serveras med rostad sötpotatis, vitlökscreme & grillad paprikasalsa.

Panerad sej serveras med remouladsås, örtslungad potatis & smörbrynta ärtor.

Tisdag

Kalops serveras med kokt potatis, citroncreme & svartvinbärsgelé.

Vitvinsbakad torsk serveras med brynt smörsås, potatismos & grillad paprika.

Onsdag

Stängt.

Torsdag

Grillad ryggbiff serveras med stekt potatis & en kryddig bearnaise.

Citronbakad lax serveras med limecreme & quinoasallad.

Fredag

Schnitzel serveras med friterad potatis, örtsmör & rödvinssky.

Rödvinspocherad lax serveras med potatismos, grillad fänkål & romdressing.

Lördag

Grillad flankstek serveras med marinerade grönsaker, vitpepparsås & pommes.

Lax serveras med soltorkade tomater, ädelostsås & dillkokt potatis.

Veckans vegetariska

Tortellini serveras med parmesan, oliver pesto & pesto med basilika.

Från grillen 

Grillad tonfisksallad med tapenade och ägg.

Kommentera

*