VECKA 16

Måndag

Köttfärslimpa serveras med kokt potatis, grönpepparsås & svartvinbärsgelé.

Vitvinspocherad lax serveras med dillstuvad potatis, picklade grönsaker & grillad fänkål.

Tisdag

Stekt fläsk serveras med löksås, kokt potatis & lingon.

Citronbakad lax med saffranris & hummersås.

Onsdag

Nattbakad fläskkarré serveras med rostade rotfrukter, kall örtdressing & skysås.

Citronrimmad torsk serveras med örtslungad potatis, skagenröra & skirat smör.

Torsdag

Grillad entrecoté serveras med rostad sötpotatis & café de Paris-sås.

Torsk serveras med vitvinssås, kokt potatis, potatiscrisp & en fräsch tomatsalsa.

Fredag

Påskspecial: trerätters-lunch

Lördag

Veckans vegetariska

Tortellini serveras med basilika, soltorkade tomater & parmesan.

Från grillen 

Grillad tonfisksallad med tapenade och ägg

Flankstek med rostad potatis, vitlökscrème och rödvinssky

1 2 3 15