VECKA 15

Måndag

Schnitzel med bearnaise, rödvinssås & rostad potatis.

Rimmad lax serveras med citronslungad potatis & spenatsås.

Tisdag

Kycklingbröst serveras med klyftpotatis, tzatziki & tomatsalsa.

Grillad lax med örtslungad potatis, kall paprikasalsa & skirat smör.

Onsdag

Nattbakad högrev serveras med rostad potatis, blomkålspuré & svarta vinbär.

Panerad spätta serveras med remouladsås, picklad fänkål & kokt potatis.

Torsdag

Köttbullar serveras med potatismos, gräddsås, lingon & pressgurka.

Rödspätta rullader med potatispuré, kall örtdressing & syrad blomkål.

Fredag

Kalvrost lock serveras med gratäng, majs & ananassalsa.

Citronrimmad torsk med vitvinssås, potatismos & handskalade räkor.

Lördag

Entrecoté serveras med vitlökssmör, rödvinssås & rostad potatis.

Torsk serveras med potatismos, skirat smör, räkor & pepparrot.

Veckans vegetariska

Tortellini med gorgonzolasås & soltorkade tomater.

Från grillen 

Grillad tonfisksallad med tapenade och ägg

Flankstek med rostad potatis, vitlökscrème och rödvinssky