VECKA 17

Måndag

Stängt

Tisdag

Klassiskt Boeuf Bourguignon serveras med potatispuré.

Örtbakad sej serveras med buljongkokta rotfrukter & krämig citronsås.

Onsdag

Pannbiff serveras med stekt potatis, lökmarmelad & gräddsås med timjan.

Pankopanerad sej serveras med ört-& romdressing, smörslungad potatis & picklad rödkål.

Torsdag

Grillad kycklingbröst serveras med krämig risoni & en fräsch olivsalsa.

Vitvinspocherad sej serveras med potatisstomp, sandefjordsås.

Fredag

Ragnars skomakarlåda.

Grillad lax serveras med krämig potatissallad & citronmarinerade räkor.

Lördag

Slottsstek serveras med kokt potatis, pressgurka & gräddsås.

Sesambakad lax serveras med örtris & en kall dill-& vårlökcreme.

Veckans vegetariska

Rödbetsbiffar serveras med quinoasallad och vitlökscreme.

Från grillen 

Grillad tonfisksallad med tapenade och ägg

Flankstek med rostad potatis, vitlökscrème och rödvinssky

1 2 3 4 5 15