VECKA 12

Måndag

Helstekt fläskfilé med örtrostad potatis och pepparrotssås.

Timjanbakad torsk med smörslungad potatis och en krämig citronsås.

Tisdag

Bakad kalv med rotselleripuré, semi-torkade tomater och dragonsky.

Torsk med kokt potatis, räkor, sotad blomkål och brynt smörsås

Onsdag

Köttfärslimpa med kokt potatis, brunsås och lingon.

Panerad sejfilé med potatispuré och en kall örtsås.

Torsdag

Portergryta med potatismos, rostad bacon och purjolök.

Stekt sej med kokt potatis, gubbröra och kavringskrisp.

Fredag

Schnitzel med rostad potatis, kaprissmör, rödvinssås och citron.

Havets Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingon och skirat smör.

Lördag

Helstekt ryggbiff med vitlöksrostad potatis och grönpepparsås.

Ingefärsglaserad lax med saffransris, picklad blomkål och en rostad sesamfrö/panko-blandning.

Veckans vegetariska

Bakad blomkål med bovete, rostad majs och en basilikacrème

Från grillen 

Grillad tonfisksallad med tapenade och ägg

Flankstek med rostad potatis, vitlökscrème och rödvinssky

1 3 4 5 6 7 16