VECKA 11

Veckans vegetariska

Kikärtsbiffar med rödbetscrème

Måndag

Pannbiffar serveras med potatispuré, brunsås, steklök och rostad lök.

Inkokt lax serveras med dillstuvad potatis, citron och syrad fänkål.

Tisdag

Stekt fläsk och raggmunkar.

Citronbakad lax och velouté-sås serveras med en puré på palsternacka och potatis

Onsdag

Biff Bourguignon serveras med puré.

Panerad spätta serveras med kokt potatis och remouladsås.

Torsdag

Fläskfilé serveras med klyftpotatis, örtsmör och svampsås.

Rödspätta serveras med potatismos, skagenröra och skirat smör.

Fredag

Wallenbergare.

Klassisk bouillabaisse med saffransaioli och potatiskrisp.

Från grillen 

Grillad tonfisksallad med tapenade och ägg

Flankstek serveras med rostad potatis, vitlökscréme och rödvinssky

1 3 4 5 6 7 15