VECKA 10

Veckans vegetariska

Tortellini med örtpesto och riven parmesan

Måndag

Rostat kalkonbröst serveras med potatisgratäng, vitlökscréme och rödvinssky

Vitvinspocherad torsk serveras med kokt potatis, örtcréme och riven pepparrot

Tisdag

Klassisk pytt i panna med rödbetor och stekt ägg

Ugnsbakad torsk serveras med rostad klyftpotatis, krämig örtfylld tomatsås och en parmesancréme

Onsdag

Stekt fläsk serveras med kokt potatis, schalottenlöksås och rostad lök

Ugnsbakad torsk serveras med potatismos, skirat smör, ägg, räkor och riven pepparrot

Torsdag

Klassisk kålpudding serveras med kokt potatis, gräddsås och lingon

Panerad torsk serveras med potatisstomp, gorgonzolasås och vårlök

Fredag

Schnitzel serveras med stekt potatis, bearnaisesås och rostade morötter

Klassisk bouillabaisse med saffransaioli

Från grillen 

Grillad tonfisksallad med tapenade och ägg

Flankstek serveras med rostad potatis, vitlökscréme och rödvinssky

1 4 5 6 7 8 15